Demati


Demati Style & Sfeer Interieur
Dobbeweg 11
2254 AG Voorschoten
Tel. 06 - 15 06 69 20
E-mail info@demati.nl

Vloerbekleding

Vloeren bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van uw leefomgeving. Wij leveren het complete spectrum aan vloerbedekkingen: van sfeervol hoogpolig tapijt tot efficiŰnte harde vloeren.

De keuzemogelijkheden voor zachte vloerbedekking zijn groot. Wij leveren en leggen tapijten en tegels in alle kleuren, materialen en structuren. Ook bieden we de mogelijkheid om van alle tapijtsoorten een karpet te festonneren.

Harde vloeren zijn praktisch en onderhoudsvriendelijk. Maar niet alleen dat. Een goede harde vloer heeft ook een aantrekkelijke uitstraling, passend bij uw interieurstijl. Wij leveren alle mogelijke harde vloeren: van laminaat en hout, tot marmoleum, vinyl (o.a. Novilon) en kurk. Een nieuwe trend zijn vloeren van metrofloor (harde vinyl), dat door de strookvorm erg flexibel en naar eigen smaak te leggen is, bijvoorbeeld met voegen in een afwijkende kleur.

Tip: Heeft u kinderen, een hond of zijn er andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw vloer, zorg er dan voor dat u een keuze maakt die past bij uw situatie. Wij helpen u graag bij het maken van die keuze. Bijzonder handig zijn bijvoorbeeld ook onze schoonloopmatten. Zo houdt u uw vloeren langer goed.