Demati


Demati Style & Sfeer Interieur
Dobbeweg 11
2254 AG Voorschoten
Tel. 06 - 15 06 69 20
E-mail info@demati.nl

Zonweringen

Raamdecoratie en zonwering liggen dicht bij elkaar. Binnenzonwering heeft vaak een meer decoratieve functie, buitenzonwering moet vooral duurzaam zijn, en praktisch in gebruik.

Op het gebied van buitenzonwering is het aanbod groot. Prijzen en kwaliteiten lopen sterk uiteen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw situatie en bieden verschillende mogelijkheden op maat aan: knikarm-schermen, cassetteschermen, uitvalschermen, screens en markiezen.

Wij kunnen u ook adviseren over de keuze voor elektrische aandrijving (eventueel met wind/zonmeter) of een handmatig systeem.

Rolluiken

De behoefte om licht en geluid zelf te reguleren groeit. Een constructie met rolluiken biedt uitstekende mogelijkheden om uw woning af te schermen tegen overvloedig zonlicht en geluid. Rolluiken verhogen ook de veiligheid in huis.

Het assortiment van Demati geeft u alle ruimte om met volle teugen van uw woning te genieten. De zon heeft u niet in de hand, maar de schaduw kunt u zelf dirigeren. Ervaring en vakmanschap liggen ten grondslag aan het brede pakket producten en diensten van Demati. En daar krijgt u bovendien een ruime keuze, maatwerk, vakkundige montage en uitgebreide garantie bij.